Gezocht: Sorteerder met doorgroeimogelijkheden

Wie zijn we?

Gemapa is een paprikakwekerij gelegen te Nevele met een totaaloppervlakte van bijna 9ha serre (glas). Onze doelstelling is met een zo laag mogelijke belasting op het milieu paprika’s van hoogstaande kwaliteit (flandria) te telen. We zijn een groeiend & innoverend bedrijf.

 

Functieomschrijving:

Als medeverantwoordelijke van de sorteerlijn sta je mee in voor het goed functioneren van de sorteerlijn. Je bent verantwoordelijk voor 5 personen die aan de sorteerlijn staan.

Je brengt tijdig deksels voor de dozen en zorgt ervoor dat indien er zich een probleem voordoet, dit tijdig opgelost raakt. De volle pallets zet je transportklaar en verwittigd onze transporteur wanneer hij die mag komen ophalen. Je houdt ook de verpakkingsstock in de gaten en laat tijdig weten aan de veiling wanneer die moet worden aangevuld.

Buiten het seizoen varieert het werk van de serre opnieuw teelt klaar te maken, meehelpen opnieuw opplanten, de planten mee te helpen verzorgen of kleine klussen opknappen.

 

Wat bieden wij:

Werken in een familiale sfeer
Een opleiding op het bedrijf
Een job met verantwoordelijkheid
Ecocheques
gsm + abonnement
Werken op een bedrijf met lange termijn focus
Werken volgens de 38 - uren week, maandag tot donderdag van 8:00 - 17:00, vrijdag van 8:00 tot 14:30. Tijdens piekperiodes of heel warm weer worden de uren aangepast.

 

Profiel:

Je kan zelfstandig werken
Werkt nauwkeurig & correct
Je kan probleemoplossend denken.
Ervaring in de glastuinbouw is niet noodzakelijk
Kunnen rijden met een heftruck of elektrische transpallet is een pluspunt
Tijdens de piekperiodes ben je flexibel naar overuren toe
Je bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer

 

 

Heb u interesse in deze job? Vul dan ons contact formulier in & vergeet zeker je cv niet bij te voegen.